Bacău: Moartea lui Michael, prevestită la Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu 13 zile înainte ca regele pop să se stingă, 36 de copii au aprins lumânări în memoria lui pe scena Teatrului „Bacovia“

Reprezentaţia l-a avut drept coregraf pe băcăuanul căruia i se  spune „Michael“.

 În urmă cu o săptămână, fanii lui Michael Jakson aşteptau cu sufletul la gură să afle amănunte despre concertele pe care starul urma să le înceapă din luna iulie. Printre ei se număra şi băcăuanul Gabi Brâncoveanu, instructor de dans modern, care de aproape 20 de ani este fan declarat al legendarului cântăreţ. De curând, Gabi a avut ideea să organizeze un spectacol în cinstea idolului.


„Din ianuarie am început repetiţiile la «Îngeri şi demoni», un spectacol de 40 de minute numai pe muzica lui Michael Jackson. N-am bănuit nicio clipă că dansatorii care intrau la începutul spectacolului cu lumânări aprinse în mâini ar putea fi un semn premonitoriu pentru moartea lui Michael”, ne-a spus Gabi Brâncoveanu, instructor de dans. Spectacolul inspirat de melodiile cele mai cunoscute ale starului american a avut loc pe 13 iunie, pe scena Teatrului „Bacovia“.


„Cei 36 de copii care au dansat, cu vârste între şase şi 13 ani, au fost încântaţi de ritmurile muzicii lui Michael, iar mulţi dintre ei au descoperit-o abia la repetiţii”, a mai spus instructorul de dans.

Tinerii caută CD-urile lui Michael

Standurile librăriilor unde se găsesc CD-uri şi DVD-uri au început să fie răscolite de ieri de tinerii dornici să-şi completeze colecţiile cu albume ale regelui pop. Pentru că de pe rafturile magazinelor lipsesc în acest moment CD-urile cu Michael Jakson şi pentru că cererea va fi mare în următoarea perioadă, comercianţii au comandat deja o parte din albumele starului.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite