Bacău: Milionarul de la Noroc a jucat biletul vieţii la Comăneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Milionarul de la Noroc a jucat biletul vieţii la Comăneşti
Bacău: Milionarul de la Noroc a jucat biletul vieţii la Comăneşti

Câştigătorul premiului în valoare de 4.096.830 de lei este, cel mai probabil, o femeie, care a sunat ieri la Agenţia Loto 4 din oraş pentru a întreba cum poate încasa banii.

Nastasia Mocanu, vânzătoare la agenţia Loto unde a fost înregistrat marele premiu, crede că biletul norocos a fost jucat duminică dimineaţă.

Norocosul care a pus mâna pe 4 milioane de lei este, de fapt, o norocoasă din judeţul Bacău care a jucat biletul câştigător la Agenţia 4 din Comăneşti. Nastasia Mocanu, femeia care vinde de 23 de ani bilete Loto aici, spune că numai la extragerea de duminică seară a îmbogăţit 11 oameni, care au jucat biletele date de ea.

Femeia cu mână de aur care le umple buzunarele jucătorilor de la Agenţia din Comăneşti spune că a vorbit la telefon cu marea câştigătoare la Noroc chiar, la două zile după ce Loteria Română a extras numărul norocos.

11 câştigători duminică, la aceeaşi agenţie Loto

„Imediat după ce am aflat că s-a jucat la noi, am primit un telefon de la o femeie care, după voce, părea să fie între două vârste. Nu a vrut să-şi dezvăluie identitatea. Ea a spus că are biletul câştigător la Noroc. Am îndrumat-o fie să se prezinte la noi, fie să sune la Bucureşti“, ne-a explicat Nastasia Mocanu. Tot ea a mai explicat că biletul câştigător a fost jucat duminică dimineaţa, deoarece aceasta este ziua în care cei mai mulţi comănăşteni îşi încearcă norocul.

„Sâmbătă seara şi duminica avem sute de jucători care ne calcă pragul. Înregistrăm vânzări de zeci de mii de lei pentru că lumea este înnebunită după câştigurile imediate“, a adăugat caseriţa.

Femeia, care lucrează de 23 de ani în cadrul agenţiei, spune că de-a lungul timpului zeci oameni s-au îmbogăţit cu bilete vândute de ea. „Numai duminica asta am avut 11 oameni care au câştigat la Loto cu biletele date de mine. Am dat şi premiul cel mare la categoria I la Loto 6/49 în urmă cu câţiva ani“, a explicat Nastasia.

Tot ea a fost cea care a vândut chiar primarului oraşului, Viorel Miron, un bilet câştigător. „A venit împreună cu doi colegi. Toţi trei au jucat câte nouă numere la 6/49. El a fost singurul care a câştigat o Dacia şi o sumă considerabilă de bani“, a mai zis băcăuanca.

„Secretul stă în perserverenţă“

Nastasia Mocanu se consideră o femeie norocoasă pentru că şi ea, la rândul ei, a câştigat la Loto. Joacă întotdeauna alături de alţi nouă prieteni variante combinate, care îi aduc periodic sume destul de mari de bani. „Secretul stă în perseverenţă. Să nu te laşi descurajat dacă ai pierdut“, a încheiat vânzătoarea care împarte norocul în Comăneşti.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite