Mii de premii vor fi oferite băcăuanilor care colectează selectiv în campania „Ai colectat, Ai câştigat!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania se derulează în perioada 18 iunie - 28 iulie 2012, în 23 de oraşe din ţară.

Băcăuanii care vin în perioada 25 iunie - 28 iulie la containerele de colectare selectivă şi aduc minimum 10 deşeuri de ambalaje au şansa de a câştiga premii eco pe loc şi de a intra în tombola pentru Marele Premiu, un autoturism.

Reprezentanții firmelor ce au inițiat proiectul vor fi prezenți la punctele de colectare în fiecare luni, miercuri şi vineri, între orele 16:00-19:00, precum şi sâmbăta, în intervalul orar 10:00-13:00.

În prezent, locuitorii oraşului Bacău au acces la sistemul de colectare selectivă prin prezenţa a 222 puncte de colectare, puse la dispoziţie de Eco-Rom Ambalaje cu sprijinul Primăriei Bacău şi al societăţii de salubritate S.C. SOMA S.R.L.

Campania „Ai colectat, Ai câştigat! " face parte dintr-o serie de iniţiative pe care le derulăm anual cu obiectivul de a informa şi educa cetățenii pentru a colecta selectiv deşeurile de ambalaje în vederea reciclării. Selectarea deşeurilor acasă trebuie să devină o obişnuinţă și un mod de viaţă, fiind unica soluţie pentru a trimite deşeurile către reciclare şi a avea, astfel, o viaţă mai sănătoasă şi mai prietenoasă cu mediul ", a declarat Sorin Cristian Popescu, Director General Eco-Rom Ambalaje.

Rămâi pe bacau.adevarul.ro pentru ultimele ştiri din judeţ.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite