Mihai Şlic: ”ANI a descoperit marele incompatibil. Eu eram!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şlic Mihai Iulian
Şlic Mihai Iulian

Mihai Șlic, fost viceprimar și consilier local PNL, trecut ulterior la PDL, a fost declarat de Agenția Națională  de Integritate (ANI) incompatibil deoarece firmele pe care le administrează sau în care este asociat au făcut afaceri cu bani publici.

Conform raportului încheiat de ANI, Șlic a încheiat trei contracte  de lucrări de proiectare și o rețea de alimentare cu apă a unei săli de sport cu Consiliul Local Bacău. Valoarea contractului este de 138.510 de lei.

Fostul viceprimar al Bacăului afirmă că va contesta raportul întocmit de ANI. În plus el susține că singurul contract pe care l-a avut pe bani de la bugetul local a fost un branșament la o conductă de apă la un bloc, lucrare realizată de o firmă unde el este acționar și care a avut valoarea de 1.000 de euro.

"Eu nu înțeleg ce raport au făcut, că de vreo două, trei luni tot fac o corespondență cu ei. Credeam că au înțeles, dar se pare că nu. Voi contesta acel raport. Eu sunt marele incorect al României! Da, ANI a descoperit marele incompatibil! Eu eram!", a spus ironic Mihai Șlic.

Alți doi consilieri locali, incompatibili

Nu este singurul ales local băcăuan aflat în această situație. Alături de el se mai află și liberalii Ioan Rotaru și Ileana Păduraru.

Rotaru a fost declarat de ANI incompatibil deoarece în perioada 2008-1012 a încheiat cinci contracte de prestări servicii balastare, reparații și parchetare cu CL Bacău  și instituții subordonate CL în valoare de 347.402 de lei.

Și Ileana Păduraru se află într-un conflict de interese, deoarece firma pe care o administrează a bătut palma cu o instituție subordonată CL Bacău pentru pregătirea fizică a unor sportivi. Valoarea contractului a fost de 30.220 lei.

Rămâi pe bacau.adevarul.ro pentru ultimele ştiri din judeţ.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite