FOTOGALERIE Mihaela Rădulescu, „diamantul“ de la Balul Rotary Club Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Rădulescu, cu Dani Oțil lângă ea, a strălucit la Balul de Diamant al Rotary Bacău
Mihaela Rădulescu, cu Dani Oțil lângă ea, a strălucit la Balul de Diamant al Rotary Bacău

Odată cu ea a venit și Dani Oțil, care a mărturisit că „este doar șoferul ei de lux". Balul de Diamant a avut loc vineri, 9 decembrie, de la ora 19.00, la Hotel Decebal  și a adunat laolaltă oameni de afaceri, politicieni, medici sau avocați, prieteni sau membri ai Rotary Club Bacău.

Alături de Mihaela Rădulescu, printre atracțiile serii s-au numărat fetele de la Cabaret Unique, cunoscute pentru faptul că dansează în restaurantul favorit al președintelui Băsescu, Cireșica de la Olimp, dar și show-ul de haine de blană al modelelor de la Romanian Top Models.  La Balul de Diamant a luat parte, în calitate de invitat special, Alexandra Can, membru Rotary și fost ministru al Industriiilor din Republica Moldova.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul financiar al membrilor Rotary, iar partea artistică a fost asigurată de Dan Leonte, cunoscut prin organizarea unor evenimente de amploare, gen Romanian Top Hits.

La cocktailul de întâmpinare și-au făcut apariția medicul Adrian Cotârleț, primarul Viorel Ilie din Moinești, oamenii de afaceri Ovidiu Budeanu (împreună cu soția), Eugen Burcă, Ion Neculcea, care a venit însoțit de fiică, Gabriel Căsăneanu, Iulian Alexandru Boghiu, Mihai Tulbure, directorul Camerei de Comerț și Industrie Bacău, Răzvan Găină, Dan Brândușoiu, deputatul Adrian Popescu și soția lui Mihaela Popescu, directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Bacău,  Lucian Ciobotaru, Sorin Petrescu, fostul viceprimar băcăuan Nicolae Onica, ș.a.

5 6 4

Click pe colaj pentru fotogalerie!

Din partea Clubului Lions au fost prezenți Ion Barbu și sotia, Cornelia Barbu. Ambianța a fost realizată de saxofonistul Sergiu Mușat dar și de un cvartet, condus de violoncelistul Liviu Mera.

Membrii Rotary s-au pozat alături de partenere pe covorul roșu al evenimentului, după care au intrat în restaurant, unde urma să aibă loc evenimentul propriu-zis. Nu înainte de a urmări prezentarea unei colecțiide de haine de blană a fetelor de la Romanian Top Models.

Primarul Romeo Stavarache a întârziat la bal și a venit singur. După ce s-a pozat cu Otilia Lupu, de la Graffit Invest, edilul a susținut un scurt discurs despre cum ajută mediul de afaceri din Bacău. La plecare, edilul nu a fost condus, semn că si prezența lui a trecut neobservată.

Trupa Cabaret Unique a susținut trei numere de dans, care au electrizat participanții la petrecere. După dansurile specific țigănești, a urmat un număr sexi și la final unul de cabaret.

Au mai evoluat pe scenă dansatori de la Clubul Fiesta și Autentic, dar și tânărul Andrei Ciobanu, care a participat de curând la concursul „Vocea României". Spre finalul petrecerii Ionuț Galani și Grupul Asteria au scos petrecăreții la dans, pe acorduri grecești.

Prezentatoarea Mihaela Rădulescu a reușit pe tot parcusul întâlnirii să creeze o atmsoferă relaxantă. A urmat licitația. Inelul cu diamant a fost adjudecat cu 2300 de euro, iar terenul de 2030 de metri pătrați cu 8000 de euro. Totuși, oamenii de afaceri băcăuani s-au arătat strâmtorați de criză. În ciuda insistențelor, licitația pentru cerceii cu diamant nu a avut niciun ofertant. Mai mult, nici ideea de a se aduna câte 100 de euro la fiecare masă nu a fost agreată.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite