Bacău: Albumul ”Michelangelo” s-a dat ca pâinea caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Albumul ”Michelangelo” s-a dat ca pâinea caldă
Bacău: Albumul ”Michelangelo” s-a dat ca pâinea caldă

Băcăuanii au venit de dimineață la chioșcurile de ziare pentru a fi siguri că nu vor rata primul album din colecția ”Biblioteca de Artă” a ziarului ”Adevărul”.

Zeci de băcăuani au venit de la prima oră a dimineții la chioșcurile de ziare din oraș pentru a lua primul album din colecția ”Biblioteca de Artă” a ziarului ”Adevarul”.  ”Michelangelo. Viața și Opera” este primul volum dintr-o serie de 14 publicații care își propun să treacă în revistă o parte dintre cei mai importanți pictori care au marcat istoria artei de-a lungul timpului.

 Atât tinerii dar și persoanele mai în vârstă s-au arătat deosebit de încântate de noua colecție. ”Am toate colecțiile Adevărul. Cărțile sunt de o calitate foarte bună și sunt educative pentru copiii mei, de aceea nu vreau să ratez nicio ediție”, ne-a spus  Mariana Macovei, o băcăuancă.

Vânzătorii de la chioșcurile de ziare spun că foarte multe persoane s-au arătat foarte interesate de acestă colecție încă de la începutul săptămânii trecute. ”Mulți oameni au venit și m-au rugat să le păstrez un album încă de acum o săptămână. Din ce în ce mai multe persoane își doresc o bibliotecă cât mai completă în toate domeniile”, ne-a explicat Valeria Grigorov, vânzătoare la chioșcul de ziare de pe strada 9 Mai din Bacău.

Dacă astăzi albumul a putut fi achiziționat gratuit, de miercurea viitoare, timp de 13 săptămâni, următoarele volume monografice vor putea fi achiziționate, împreună cu ziarul ”Adevărul” pentru numai 12,99 de lei.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite