Medicii legiști din Bacău: „Dacă rămânea în spital, era salvat!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O echipă mixtă formată din trei medici legiști, doi polițiști criminaliști și comandantul Poliției Buhuși au participat la efectuarea autopsiei lui Radu Coriolan Mărginean, tânărul de 28 de ani care a murit după ce i s-a făcut o injecție la Urgențe.

El s-a prezentat ieri la Spitalul orășenesc din Buhuși deoarece, susțin prietenii săi, îi era greață.  La autopsie, medicii au constatat că tânărul din Buhuși avea o obstrucție de arteră coronară care a dus la infarct.

Avea un cord mare. Nu ne-am dat seama dacă așa era din copilărie sau s-a întâmplat ceva pe parcursul vieții. Cert este că dacă era ținut în spital și i se administrau atunci substanțe care fluidizează sângele și dizolvă trombii, era salvat!", a declarat medicul Marcel Bădără, șeful Serviciului de medicină legală din Bacău.

Analize pentru depistarea în corp a unor substanțe interzise

 Medicii merg și pe varianta că, în corpul tânărului, ar putea exista și substanțe interzise. „Am recoltat probe de urină, sânge și din organele interne. Reazultatele le-am trimis la Iași și vor veni în câteva zile", a mai adăugat medicul Bădără.

Prietenii săi afirmă că Radu Coriolan Mărginean nu a avut niciodată probleme de sănătate și nici nu l-au bănuit vreodată că ar consuma substanțe interzise.

„Nu a avut probleme de sănătate. Nu făcea tratament pentru vreo boală. Foarte rar îl durea capul, când era obosit. După ce l-au văzut medicii de la Urgențe, i-au dat un tratament pentru dureri de bilă, i-au recomandat să bea multe lichide și l-au trimis acasă", a spus Maria Chițigoi, 20 de ani, o prietenă de-a buhușeanului.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite