Bacău: Produse naturiste la „Medical Expo“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Produse naturiste la „Medical Expo“
Bacău: Produse naturiste la „Medical Expo“

Târgul este deschis la Muzeul „Iulian Antonescu“

Băcăuanii pot vizita până duminică după-amiază cea mai importantă expoziţie medicală din regiunea Moldovei.

Timp de două zile, băcăuanii pot vizita expoziţia „Medical Expo“, care a ajuns la cea de-a XII-a ediţie şi se desfăşoară la Muzeul „Iulian Antonescu“.


Manifestarea se adresează tuturor specialiştilor, cadrelor medicale, precum şi tuturor celor interesaţi de noutăţile din domeniul medical. La ediţia din acest an vor fi prezente 50 de firme din domeniu. Agenţii economici se întrec în oferte de aparatură medicală, echipamente de protecţie, mobilier medical, dar şi produse pentru igiena dentară a copiilor, produse naturiste, materiale pentru dezinfecţie şi sterilizare şi servicii medicale. Acest târg are rolul de a mediatiza în rîndul băcăuanilor produsele de ultimă generaţie.


Programul de vizitare
este până la ora 18.00


La eveniment vor fi mediatizate şi programele naţionale în domeniul asigurării sănătăţii populaţiei“, a precizat Mihai Tulbure, directorul general al Camerei de Comerţ, organizator al evenimentului. Intrarea la târgul organizat de Colegiul Medicilor şi Autoritatea de Sănătate Publică este liberă. Programul de vizitare este între orele 10.00 şi 18.00.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite