Mardeală la Urgenţe. Trei bărbaţi s-au luat la pumni în salonul de observaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Arhivă
Foto:Arhivă

Vasile L. (41 de ani), Vasile B. (34 de ani) şi Claudiu A. (30 de ani) s-au luat la bătaie chiar în salonul de observaţie din cadrul Spitaului Judeţean de Urgenţă Bacău.

Totul a început de la o simplă contrazicere şi s-a ajuns la o adevărată bătaie cu pumnii în faţă.

Concret, Vasile B. şi Claudiu A. au sărit la bătaie la cel de-al treilea pacient, până când a fost nevoie de îngrijiri medicale din partea doctorilor de gardă. Cu toate acestea, omul a refuzat să depună plângere la Poliţie.

Mai mult, unul dintre bătăuşi a încercat să pozeze în victimă. Acesta este motivul pentru care nu a ezitat să sune în acea seară de 28 de ori la 112.

"Nu avea niciun motiv să sune. Poliţiştii l-au dus la secţie, l-au adus şi el tot suna. Era cu poliţiştii de faţă şi el apela 112", a afirmat Narcisa  Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Cei doi bătăuşi au fost amendaţi.

"Polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 3.500 lei pentru B. Vasile şi cu amendă în sumă de 1.000 lei pentru A. Claudiu, pentru provocare şi participare la scandal în incinta unei unităţi spitaliceşti", a declarat Narcisa Butnaru.

În primele 10 luni ale anului 2011, Inspectoratul de Poliție Județean Bacău a fost sesizat pr 112 de 31.868 de ori.

În  13.520  situații s-a impus deplasarea echipajelor de poliție la locul producerii unor evenimente, iar în 143 de  cazuri s-a luat măsura sancționării contravenționale pentru apelarea abuzivã a numãrului unic 112.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite