Manifestanţii i-au adus crucea lui Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 60 de protestatari au participat la mitingul din faţa Prefecturii Bacău. Timp de două ore ei au rostit sloganuri împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi premierului Emil Boc.

Băcăuanii s-au dovedit mai inventivi la mitingul desfăşurat miercuri în faţa Palatului Administrativ din Bacău. Au fost aduse două cutii, în forma unor sicrie, pe care scria, mare de o şchioapă: „CHIORUL" și „PITICUL“. Au fost inscripţionate două cruci: „Jos Băsescu" şi „Jos Boc". Data decesului: în luna ianuarie 2012. Pe una din cruci era pictat semnul de egalitate între Băsescu şi Ceauşescu.

image

Pentru mai multe poze daţi click!

Pe o pancartă stătea scris „Băsescu, nu uita, nici Bacăul nu te vrea". Manifestanţii au scandat: „Moarte chiorului", „Demisia!". În jurul orei 19, majoritatea au plecat spre case. „Sperăm să se schimbe ceva, asta nu e viaţa, nu avem niciun viitor", a spus Elena, o tânără de 20 de ani. Printre participanţii la manifestarea de protest s-au mai numărat revoluţionari dar şi membri ai galeriei de fotbal a echipei locale FCM Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite