Manifestanții din Bacău au scandat: „Jos Guvernul!“.„Ieși afară, javră ordinară!“ FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, peste 200 de băcăuani au scandat lozinci împotriva Guvernului și a președintelui României, Traian Băsescu.

Revolta din Bacău a început de la ora 17.00 și s-a desfășurat în fața Palatului Administrativ. Protestatarii au înjurat și au cerut schimbarea actualei puteri prin forță. Lozincile au mers chiar până la a cere moartea președintelui Traian Băsescu. „Barcagiu, dement, pirat, un chelbos, hoț, cap pătrat. Capul are cât o furnică, mintea nici cât o mărgică. Nu demisia! Moarte dementului! ", scria pe un carton montat pe un stâlp din fața Prefecturii.

Printre persoanele care au manifestat în Bacău se numără revoluționarul Iordache Ciupercă, suporterul de la FCM, zis „Ceaușescu", dar și alți colegi din galerie. În mulțime s-au mai aflat pensionari și băcăuani fără ocupație.

image

Pentru mai multe poze, dați click!

Prin portavoce, participanții la protest le-au cerut băcăuanilor să li se alăture. „Aveți apartamente de la comuniști. De aia stați în case și nu ieșiți. Să vă fie rușine!". Jandarmii dar și polițiștii care au asigurat liniștea publică au reușit să-i țină pe protestatari pe trotuar, fără ca circulația rutieră să fie întreruptă.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite