Mama lui Damaschin refuză să-şi ridice fiul de la morgă şi fratele vrea să dea statul român în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia interlopului băcăuan este total nemulţumită de felul cum a fost tratat Dinu Damaschin în perioada arestului preventiv şi de faptul că nimeni nu îşi asumă vinovăţia în cazul morţii sale.

Mama sa, Elena Constantinescu (84 de ani), afirmă că nu-şi va ridica fiul cel mai mic de la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bacău, până ce nu va afla cine este vinovat de moartea lui.

Medicii legişti: „Damaschin nu a făcut greva foamei!”

Totodată, oneşteanul Nicu Damaschin (57 de ani), fratele lui Dinu, susţine că va da statul român în judecată dacă nu va primi un răspuns oficial corect şi care - spune el - să-l mulţumească, despre cauza morţii fratelui arestat.

Fratele lui Dinu Damaschin: ”Eu strigam să aprindă cineva o lumânare şi judecătorii râdeau”

Eu tot aştept un răspuns oficial corect, dar văd că nimeni nu ni-l dă. Dacă lucrurile aşa vor rămâne şi mortul va fi cel vinovat, voi da în judecată şi Poliţia, şi instanţa de judecată, şi spitalul, şi parchetul", a afirmat Nicu Damaschin.

El a mai adăugat că intentarea unui proces instituţiilor statului roman este, din punctul său de vedere, o obligaţie morală faţă de fratele decedat.

Rămâi pe bacau.adevarul.ro pentru a afla noi detalii despre acest caz.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite