Mama lui Damaschin: „Dacă te-ai pus cu cei puternici, te-au omorât“ FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinu Damaschin a fost depus la capelă
Dinu Damaschin a fost depus la capelă

Trupul neînsufleţit al lui Dinu Damaschin a fost adus de la morga Spitalului Judeţean de Urgenţe şi a fost depus la capela Bisericii „Sfânta Treime" din Cimitirul Central. Mama lui, Elena Constantinescu (84 de ani) l-a aşteptat îndurerată.

Trupul lui Dinu Damaschin este acum depus la capela Cimitirului Central din Bacău. Interlopul băcăuan este aproape de nerecunoscut. Chipul este alungit, iar pielea cusută până sub bărbie formează o guşă. „Ce ţi-au făcut, băiatul mamii! Dacă te-au pus cu cei mari, te-au distrus. Tu nu aveai guşă", a spus Elena Constantinescu, în lacrimi.

Dinu Damaschin, protectorul Monicăi Gabor, a murit la proces după două luni de greva foamei

Dinu Damaschin a fost depus la capelă

Pentru mai multe poze, daţi click!


„A vrut să fie internat într-un spital penitenciar"

Femeia a mai afirmat că l-a vizitat pe Damaschin, în fiecare vineri, la arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău şi că acesta s-ar fi plâns că nu o mai duce mult, dacă nu este internat într-un spital penitenciar. A făcut greva foamei sperând să scape de arestul preventiv. „Era bolnav, avea nevoie de tratament, dar i s-a refuzat. Fiul meu vroia să fie dus într-un spital penitenciar", a mai spus Elena Constantinescu, la capul mortului.

Propunere şoc: Cruce și monument în memoria lui Dinu Damaschin la Curtea de Apel Bacău

Dinu Damaschin va fi înmormântat miercuri, de la ora 12, în Cimitirul Central din Bacău. Slujba va fi oficiată de preotul Ioan Popică, de la Biserica „Buna Vestire".

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite