Mall-ul, staţiunea preferată a băcăuanilor în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii vin la mall atât pentru cumpărături, cât şi pentru a se întâlni cu prietenii
Tinerii vin la mall atât pentru cumpărături, cât şi pentru a se întâlni cu prietenii

Frigul din această perioadă i-a descurajat pe băcăuani să meragă la plimbări în aer liber. Cei care doresc să iasă în oraş preferă să meargă la complexurile comerciale din oraş.   

Mall-urile din Bacău, mai ales cele situate în apropiere de zona de nord a oraşului, devin adevărate furnicare în weekend. Aseară, peste 1.000 de băcăuani au intrat în mall pentru cumpărături, dar şi pentru a servi cina la unul dintre numeroasele restaurante şi fast-food-uri. O altă alternativă pentru seara de sâmbătă a reprezentat-o vizionarea unui film la multiplex. 

50 de lei, bugetul minim pentru distracţie

„Cu 50-60 de lei petrec o seară frumoasă aici, dacă aloc banii numai pentru distracţie. Dacă încep să-mi caut ceva de încălţat sau de îmbrăcat, e nevoie de mai mulţi bani. În seara asta mănânc o pizza şi mă duc la un film cu prietenele, aşa că bugetul e suficient“, a spus Ioana Stroe, studentă.

O pizza costă între 15 şi 30 de lei, o shaorma circa 10-15 lei, iar un meniu complet aproximativ 30-40 de lei. Pentru cei care doresc doar o prăjitură sau o îngheţată sunt deschise mai multe cafenele şi cofetării în oraş.

„Avatar 3D“ şi „Sherlock Holmes“ au umplut sălile

Filmele care au făcut ca în ultimele seri să fie pline sălile de cinema sunt „Avatar 3D“, „Up in the Air“ şi „Sherlock Holmes“.
„Am auzit foarte multe despre pelicula «Avatar», însă până acum n-am avut timp să vin să-l văd deoarece lucrez şi în weekend, şi seara uneori. Mă bucur că ne-am făcut timp, eu şi soţia mea, să venim la acest film, pentru că e un mod ideal de a ne relaxa“, a declarat Paul Balint.

Peste cinci sute de persoane aşteptau aseară să intre la filmele de la ora 20.30. În acelaşi timp, alte sute de băcăuani se relaxau la cafenelele şi restaurantele din mall, iar magazinele, majoritatea de îmbrăcăminte şi încălţăminte, erau foarte aglomerate datorită reducerilor se sezon de până la 70%.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite