Bacău: Lozurile în plic au clienţi fideli printre băcăuani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Lozurile în plic au clienţi fideli printre băcăuani
Bacău: Lozurile în plic au clienţi fideli printre băcăuani

Lozurile în plic nu au pierdut teren în faţa biletelor de la 6/49, chiar dacă aduc câştiguri mult mai mici.

Băcăuanii dornici să se îmbogăţească rapid trec zilnic pe la agenţiile loto din oraş. Dacă majoritatea îşi cumpără bilete la 6/49, pe care completează cel mai adesea o variantă, mulţi dintre ei nu uită la ieşirea din unitate să tragă şi un loz în plic. Ei spun că nu ştii de unde sare norocul şi un astfel de bilet este prea ieftin ca să-l refuzi.

„Îmi încerc norocul la orice. Săptămânal pun un bilet la 6/49 şi nu uit niciodată să cumpăr câte un loz în plic pentru familia mea. Este foarte ieftin şi, dacă ai noroc, te îmbogăţeşti pe loc“, ne-a spus Ion Dascălu, agent de vânzări. Vânzătorii agenţiilor spun că celebrele bilete le pot aduce cumpărătorilor şi 10.000 de lei.

„În general, se câştigă de la 1,5 lei la 10 lei la astfel de lozuri. Cu toate acestea, chiar zilele trecute am dat un bilet câştigător de 100 de lei la un băcăuan. Din cele 50 de bilete pe care le-am avut, 32 au fost cu premii“, ne-a spus Mariced Agrigoroaiei, vânzătoare la agenţia de pe strada Mihai Viteazu.

Răzuieşti şi poţi câştiga un apartament
La mare căutare sunt şi biletele răzuibile, care oferă norocoşilor premii consistente în bani, dar şi apartamente.
„Cel mai bine merg biletele cu zodii. Acestea se cumpără cel mai adesea de cei care vor un câştig mai substanţial fără să scoată mulţi bani din buzunar“, a mai spus Iulia Botez, o altă angajată de la o agenţie loto din oraş. Persoanele care nu au avut noroc, nu au motive de îngrijorare deoarece reprezentanţii loteriei ne-au informat că pentru ei se organizează periodic o tombolă cu premii.

„Tot ce au oamenii de făcut este să pună într-un plic cinci lozuri necâştigătoare şi să le trimită la Bucureşti. Următoarea extragere va avea loc pe 16 august“, ne-a mai explicat Mariced Agrigoroaiei. Pe plic, dar şi pe lozuri trebuie să fie înscrise datele de identificare ale aceluiaşi participant.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite