Bacău: Copiii-cascadori din Livezi au fost iertaţi de poliţişti (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Copiii-cascadori din Livezi au fost iertaţi de poliţişti (UPDATE)
Bacău: Copiii-cascadori din Livezi au fost iertaţi de poliţişti (UPDATE)

Mai citiți Bungee jumping cu copii la Prăjoaia (GALERIE FOTO SI VIDEO)

Povestea copilului din comuna băcăuană Sănduleni, care s-a aruncat în cap la îndemnul altor doi minori, a intrat în atenţia poliţiştilor băcăuani.

După ce au văzut filmuleţul postat pe youtube, oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili cine sunt ceilalţi doi puşti care l-au pus pe Adrian R., de 7 ani, să sară în cap de pe o bancă, pentru a-l filma cu telefonul mobil. „Este vorba de doi copii cu vârste de 10 şi 12 ani. S-a luat legătura atât cu ei, cât şi cu presupusa victimă. Minorii au declarat că totul a fost doar o joacă“, a declarat subinspectorul Narcisa Butnaru, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău. 

Şi bunica băieţelului „cascador“, Domnica Rusu, s-a jurat că a fost vorba doar de o joacă nevinovată a unor copii de la ţară şi că nepotul ei este teafăr şi nevătămat.

„Aşa sunt ăştia mici, mai neastâmpăraţi. Nu s-a întâmplat nimic rău“, i-a luat apărarea bunica. Şi poliţiştii care au făcut ancheta au concluzionat că nu pot lua nicio măsură concretă în acest caz.

„Copiii s-au jucat, toţi sunt nevătămaţi. Nu se pune problema să se aplice sancţiuni“, a precizat comisarul-şef Emil Moroşanu, şeful Poliţiei Oneşti. 

Mai mult, oamenii legii susţin că incidentul s-a petrecut anul trecut, iar potrivit legii, după şase luni de la comiterea ei, fapta se prescrie.

În consecinţă, chiar de ar fi fost constatată o ilegalitate, vinovatul nu mai putea fi tras la răspundere.
„Pentru a fi evitate astfel de evenimente, noi am luat legătura atât cu părinţii celor doi minori care l-au îndemnat pe băieţel să sară de pe bancă, cât şi cu bunica acestuia din urmă. Ei au fost sfătuiţi să-şi supravegheze mai bine copiii, dacă nu vor să fie sancţionaţi“,  mai spune subinspectorul Narcisa Butnaru.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite