Liceeni din Bacău se „bat“ în caiace

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de a treia ediție a Cupei Liceelor la Caiac debutează astăzi la Insula de Agrement. În competiție sunt înscrise 12 licee din oraș.

Startul competiției va fi dat de echipele Colegiului Teologic „Sf. Iosif" și cea a Colegiului „Mihai Eminescu", câștigătorul primelor două ediții. Confruntările vor continua și mâine când, la start, se vor alinia echipajul de caiac al Colegiului Național „Vasile Alecsandri" și cel al Liceului Antipa.

Competiția va continua în zilele de 31- 03 iunie când vor încerca să-și arate supremația elevii de la liceele Vrănceanu, Letea, Ferdinand I și Karpen. Întrecerile vor consta în zece probe, cinci de rezistență și cinci de viteză iar la concurs participă atât fete cât și băieți. Concursul începe la ora 16.00 și va dura până la ora 19.00.

În finală  vor concura primele patru licee care vor obține cele mai bune punctaje în urma etapei de calificare. Câștigătorul competiției va fi desemnat în intervalul 06 - 10 iunie, perioadă în care urmează să fie stabilită data finalei.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite