La vânătoare de mistreţi fără autorizaţie prin pădurile din Mănăstirea Caşin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhiva
Foto: arhiva

Doi bărbaţi de 64 şi respectiv 50 de ani din staţiunea Slănic Moldova au fost prinşi în flagrant de poliţişti, în timp ce se aflau la braconaj de mistreţi.  

Partida de vânătoare organizată de cei doi bărbaţi se desfăşura  fără autorizaţie în pădurea Ocolului Silvic Mănăstirea Cașin. În urma extinderii cercetărilor, polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase  au stabilit că unul dintre ei deținea în mod ilegal o armă cu aer comprimat de producție cehoslovacă, şase cartușe cu alice, o cutie cu alice pentru arma cu aer comprimat şi 37 de cartușe cu glonț.

"S-a întocmit dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj la vânătoare, nerespectarea regimului armelor și munițiilor şi deținerea fără drept de arme și muniții din categoria celor supuse autorizării", a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău. Armele și muniția, deținute ilegal, au fost ridicate în vederea cercetărilor.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite