La doar patru ani a cumpărat flori de 8 Martie educatoarelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineață zeci de băcăuani au luat cu asalt standurile cu flori de la Piața Centrală. Bărbați dar și femei au pornit în căutare de trandafiri, orhidee, lalele sau zambile. Comercianții au profitat de ziua de 8 Martie și au pus la bătaie buchete de flori care mai de care mai deosebite.

CITEŞTE ŞI:

Urări de 8 Martie, expuse pe clădirea şcolii

Radu Toader a ținut musai de Ziua Femeii să ofere flori educatoarelor de la Gradinița Nr. 33. Chiar dacă are patru ani, a plecat de dimineață alături de mama sa la comercianții din Pasajul Revoluției, de unde a cumpărat cu 90 de lei patru ghivece cu frezii și orhidee.

"Mama m-a lăsat astăzi să cumpăr ce vreau eu. Mi-am dorit le ofer educatoarelor un cadou frumos de Ziua Femeii", ne-a spus Radu, emoționat.

Zeci de clienți au avut și florăresele din Piața Centrală. Aici, în jurul orei 9.00, culoarele dintre standuri au fost supraglomerate cu bărbați în căutare de zambile, trandafiri sau lalele.

"Am luat șase buchete pentru colegele de serviciu. Nu poți să lași ziua să treacă neobservată", a mai spus un băcăuan aflat la cumpărături.

Comercianții spun că în acest an la mare căutare au fost buchetele care adună laolaltă mai multe feluri de flori.

"Toată lumea caută să cumpere ceva cât mai original. S-au dat bine orhideele cu trandafiriii prinse într-un sigur buchet. Și ghivecele cu flori le-au trezit oamenilor interesul", a sus Iuliana, una dintre florăresele din piață.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite