“L-a ucis dorul de soţie. Oamenii ăştia s-au iubit mult!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Ghiba
Cătălin Ghiba

Corpul neînsufleţit al lui Cătălin Ghiba (55 ani) va fi ridicat de la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău, după ce medicii legişti vor stabili cu exactitate cauza morţii. Totodată, poliţiştii au început o anchetă pentru a vedea cu precizie care au fost împrejurările care l-au determinat pe bărbat să se sinucidă.

Funeraliile omului de afaceri vor avea loc la biserica din satul Lilieci, comuna Hemeiuşi. Acesta va fi îngropat alături de soţia sa, care a decedat acum mai bine de o lună.

Vecinii sunt şocaţi de vestea morţii lui Cătălin Ghiba şi afirmă că întreaga familie era una exemplară. "Nu am auzit să fi avut datorii la cineva, sau măcar să se certe cu vreun om. Ba chiar alţii aveau datorii la el. Aveau doi copii reuşiţi cu şcolile terminate. L-a ucis dorul de soţie. Oamenii ăştia s-au iubit mult!"  a povestiti unul dintre vecinii familiei.

"Ţineau mult la viaţa lor!"

 

Cei apropiaţi familiei sunt convinşi că gestul bărbatului de a-şi lua zilele a fost determinat de dorul faţă de soţia sa, care s-a stins recent. Femeia a fost diagnosticată cu leucemie şi a fost internată la o clinică în Israel. În ciuda tuturor promisiunilor că totul va decurge bine, ea a pierdut lupta cu boala la zece zile după intervenţia chirurgicală. Prietenii familiei Ghiba sunt miraţi de moartea femeii deoarece - spun ei - ducea o viaţă cât se poate de sănătoasă. "În fiecare dimineaţă şi seară alerga. Mânca numai produse naturale şi sucuri doar din fructe. Ţinea la viaţa ei. Nu înţeleg cum de s-a putut îmbolnăvi", au povestiti alţi apropiaţi ai familiei.

Cătălin Ghiba şi-a pus capăt zilelor cu un pistol cu glonţ, la o zi după ce i-a făcut soţiei pomenire de 40 de zile. De profesie inginer, el deţinea firma de pază şi protecţie Sigma Security. De puţin timp societatea fusese cedată fiului său.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite