Bacău: "Tun” de cel puţin 200.000 de lei la KIA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţionarii reprezentanţei KIA din Bacău au depus marţi o plângere la Poliţie împotriva administratorului Mihai Tincu, care a dispărut la sfârşitul săptămânii trecute.

Fostul fotbalist al Stelei, Cristian Ciocoiu, unul dintre acţionarii Alti Motors, firma care comercializa în Bacău autovehicule KIA, spune că, la o primă estimare, paguba este de cel puţin 200.000 de lei. Firma băcăuană avea trei acţionari: Cristian Ciocoiu, Mihai Tincu şi încă un om de afaceri.

Am fost astăzi la Poliţie împreună cu celălalt acţionar şi am depus o plângere. Din primele verificări reiese lipsa încasărilor de vineri, circa două miliarde de lei vechi, probabil plata pentru maşini vândute. Însă problemele sunt mult mai complicate şi este greu de făcut o estimare exactă“, a declarat Cristian Ciocoiu.

Fostul fotbalist stelist a mai precizat că Alti Motors are şi o linie de credit la o bancă, în valoare de 15 miliarde de lei vechi, iar la capitolul “Pierderi” intră şi investiţia iniţială, adică echipamentele, bunurile şi clădirea reprezentanţei. “Situaţia este gravă, iar acum mă interesează mai mult să nu mai pierd bani, decât să recuperez ce am pierdut. Nu se ştie prejudiciul exact şi nici ce se va întâmpla mai departe. Nici eu şi nici celălalt acţionar nu avem drept de semnătură şi nu ne putem asuma preluarea companiei, neştiind prejudicial exact şi ce datorii sunt”, a mai declarat Cristian Ciocoiu.

Firma Alti Motors va rămâne în continuare închisă, iar clienţii KIA sunt îndrumaţi către reprezentanţele din judeţele apropiate: Neamţ, Vaslui sau Iaşi.


 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite