Iulia Bejan, însoțită cu flori și tristețe pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iulia Bejan, medical băcăuan în vârstă de 34 de ani care a murit după ce a încercat să se opereze singură, a fost înmormântată astăzi, la Cimitirul Siret.

CITIȚI ȘI: Moarte cumplită a unui chirurg băcăuan

Chirurg mort după ce a încercat să-și trateze o infecție

Câteva zeci de persoane au ținut să îi fie alături pe ultimul drum, împreună cu unchiul și mătușa sa, care au crescut-o. Colegii au fost, și ei, alături de cea care era recunoscută drept un cadru medical profesionist și serios, dar și un om cu un caracter frumos și repere morale bine stabilite.

« Întotdeauna s-a gândit în primul rând la cei din jurul ei, la pacienți, la oamenii care aveau nevoie de ajutorul ei și abia apoi la ea », a spus Olga Hăineală, mătușa tinerei. Și Petru Hăineală, unchiul Iuliei, a povestit că tânăra era o persoană altruistă, cu un suflet minunat. Decesul Iuliei Bejan i-a șocat și i-a întristat pe toți cei care o cunoșteau.

Zeci de coroane și buchete de flori au fost aduse drept omagiu la capela unde a fost depus trupul neînsuflețit. Medicul băcăuan a decedat joi seara, după ce a încercat să rezolve singură o problemă medicală. Și-a provocat o hemoragie puternică și a fost găsită fără suflare, în casă. Legiștii au stabilit că moartea a fost cauzată de un stop cardiorespirator survenit ca urmare a unei hemoragii puternice. Cel care a găsit doctorița fără suflare și plină de sânge a fost prietenul ei, iar medicii de la Ambulanță nu au mai putut decât să constate decesul.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite