Iubita lui Sechelariu Jr., locul trei la Miss

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi sunt împreună de un an şi jumătate, dar pentru că au ales să pună cariera pe primul loc, din toamnă vor avea o relaţie la distanţă. Emanuela Radu va urma facultatea  la Bucureşti,  în timp ce Doru Sechelariu se va  specializa în Tehnologia Construcţiilor de Maşini, la Bacău.

Băcăuanca Emanuela Elena Radu (18 ani), iubita pilotului Doru Sirius Sechelariu (18 ani), fiul fostului primar Dumitru Sechelariu, a câştigat, la sfârşitul săptămânii trecute, locul 3 la Miss Universe România.
La concursul de frumuseţe au participat 80 de fete din toată ţara. Locul 2 a fost ocupat de Beatrix Julia Hack din Târgu Mureş, iar locul 1 de Alexandra Camelia Halade, din Oradea, care va participa pe 12 septembrie la finala mondială de la Sao Paulo, Brazilia. „Cei 11 membri ai juriului, dar şi votingul prin SMS au decis ordinea pe podium“, a spus Emanuela Radu.

Rol principal într-o telenovelă

Frumoasa băcăuancă este fiică de preot şi îşi doreşte o carieră în domeniul afacerilor, în paralel cu pasiunea pentru televiziune şi film. De altfel, din toamnă va juca rolul principal în telenovela „Iubiri Secrete“.
„Sunt pasionată de televiziune şi film. Voi fi personajul  principal în telenovela «Iubiri Secrete», unde voi juca rolul unei femei frumoase, inteligente şi periculoase! Cariera adevărată vreau să o dezvolt în domeniul afacerilor şi de aceea am optat pentru ASE Bucureşti“, a mărturisit Emanuela. Cei doi tineri s-au cunoscut la o petrecere. „Ne-am cunoscut în urmă cu un an şi jumătate, la petrecerea unui prieten comun. De atunci am rămas împreună“, a spus pilotul Doru Sechelariu.

„Cred că merita mai mult decât locul 3!“

Fiul fostului primar este mândru de Emanuela, dar este nemulţumit de modul în care s-a făcut jurizarea la Miss Universe România.
„M-am bucurat mult să o văd că participă la acest concurs de frumuseţe. Eu cred că merita să câştige locul 1 şi să meargă ea la Sao Paulo pe 12 septembrie, când e finala mondială, dar şi ziua ei de naştere. Cea care a câştigat concursul a participat şi anul trecut, dar nu a câştigat nimic!“, a adăugat Doru Sechelariu. Emanuela Radu a fost admisă de curând la Academia de Studii Economice Bucureşti, la Facultatea de Administraţie Publică şi Managerială. Doru Sechelariu a intrat la Universitatea „Vasile Alecsandri“ din Bacău, la Tehnologia Construcţiilor de Maşini.

„Fiecare şi-a urmat pasiunea şi cariera. Pentru noi, ca şi cuplu, cred că nu va fi o problemă. Voi mai merge eu la ea, va mai veni ea în Bacău“, a spus tânărul. Filmările pentru telenovela „Iubiri Secrete“ o obligă pe Emanuela să plece mai repede în Capitală. „Trebuie să-mi găsesc o locuinţă, încep filmările şi apoi şcoala! Cred că va fi bine!“, s-a arătat convinsă Emanuela.

Doru Sechelariu este unul din cei mai cunoscuţi piloţi români. Acum concurează la Grand Prix 3, după ce o perioadă mai lungă a fost implicat în cursele de Formula BMW. Îşi doreşte ca în scurt timp să urce spre GP2. A ales Facultatea de Tehnologia Construcţiilor de Maşini, pentru a înţelege mai bine motoarele pe care le conduce.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite