Doi italieni, reţinuţi la Braşov după ce au furat un nou-născut!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Garnero Sandra Candelaria, de 45 de ani, şi Sparagna Giovanni, de 57 de ani, au fost reţinuţi, în noaptea de marţi spre miercuri, de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată, la Braşov.

MAI CITIȚI:

Bacău: Mamă acuzată că și-a vândut copilul de o zi unor italieni

Cei doi încercau să părăsească ţara, împreună cu un nou-născut, pe care l-au înregistrat pe numele lor, după naştere. Cei doi sunt acuzaţi de procurorii DIICOT Bacău că s-au înţeles cu o femeie însărcinată în luna a noua ca, după naştere, bebeluşul acesteia să fie înregistrat pe numele lor, pentru ca ei să poată părăsi România, cu micuţul.
Potrivit procurorilor, cei doi ar fi falsificat documentul de identitate al italiencei Garnero Sandra Candelaria, prin aplicarea, peste fotografia acesteia, a fotografiei Adelinei Mihai. În 5 martie, Adelina Mihai a fost internată într-o clinică privată din Bacău, folosind, la internare, actul de identitate falsificat. La externare, în 8 martie, nou-născutul a fost înregistrat pe numele celor doi cetăţeni italieni.
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Bacău i-au reţinut pentru 24 de ore pe cei doi, pentru trafic de minori, fals material în înscrisuri oficiale şi fals privind identitatea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite