Bacău: Târg de filatelie la Muzeul de Istorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La eveniment vor fi expuse mărci poştale, monezi vechi, precum şi piese de anticariat sau tablouri.

CITEŞTE ŞI:

Complexul Muzeal „Iulian Antonescu“ va găzdui sâmbătă şi duminică ediţia a VIII-a a Târgului de filatelie, cartofilie, numismatică şi antichităţi. Evenimentul este organizat de Asociaţia Filatelică „Grigore Pascu“ din Bacău şi Clubul de Tineret „Colecţionarii“.

O ocazie bună pentru completarea colecţiei
Expoziţia cu vânzare se desfăşoară sub genericul „Toamna Colecţiilor“. La târg vor participa aproape 100 de colecţionari din întreaga ţară.

Astfel, aici vor fi prezenţi pasionaţi din numeroase oraşe, precum Piteşti, Focşani, Buzău, Botoşani, Suceava, Braşov, Iaşi, Bârlad şi Bucureşti. Vizitatorii vor găsi la Muzeul de Istorie o gamă variată de obiecte de colecţie, începând de la monede, sigilii, tablouri şi până la vederi. 

„Toamna Colecţiilor“ se va deschide publicului băcăuan de sâmbătă, la ora 8.00, şi va fi deschisă până duminică, la ora 17.00. Cei interesaţi de obiectele vechi pot depune oferte pentru a parafa schimburi de materiale de colecţii. Ba chiar şi publicul vizitator va putea să-şi completeze colecţiile persoanale.

„Majoritatea colecţionarilor vin să-şi valorifice «odoarele». Târgul este cu vânzare, cumpărare, dar are drept scop şi completarea colecţiei pentru cei care doresc obiecte noi“, a spus vicepreşedintele Asociaţiei Filatelice, Ioan Catană.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite