Invitaţie la dansuri latino, în timpul liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instructorii spun că dansul sportiv ajută la arderea kilogramelor în plus şi la uitarea problemelor de zi cu zi.

Băcăuanii care vor să se menţină în formă şi să petreacă o seară în ritmuri de cha-cha, salsa sau merenque obişnuiesc să meargă la cluburile de dans din oraş. Instructorii sunt gata să insufle ritmurile latino şi mişcările îndrăzneţe oricărui cursant.


„Obişnuim să antrenăm adulţi amatori de dans sportiv, dar şi copii. Cei mici sunt mai ambiţioşi, e o plăcere să lucrezi cu ei. O parte din aceştia participă la concursuri naţionale organizate de-a lungul anului în ţară“, ne-a declarat antrenorul Cristi Sava.


Cursurile se ţin în special seara, întrucât administratorii cluburilor vor să se plieze pe programul încărcat al elevilor. „Pentru mine e un mod de relaxare. Iubesc dansul şi mă ajută să scap de kilogramele în plus. Vin de două ori pe săptămână, după ce scap de la muncă“, ne-a spus Elena Dragomir, o tânără de 35 de ani. Băcăuanii de toate vârstele se pot perfecţiona în vals vienez, tango, samba, cha-cha, jive şi chiar lambada sau meneaito.


O ofertă „populară“


Există şi cursuri pentru cei care vor să prindă paşii de bază în jocurile populare. „Mulţi vor să ia câteva lecţii doar pentru a nu se face de ruşine la o nuntă. Pe 1 iunie aşteptăm începătorii să se înscrie la o nouă serie de cursuri, care se vor finaliza în septembrie“, a spus Liliana Samoilă, antrenor la clubul Fiesta. Unii dintre amatorii de dans la club vin şi copiii supraponderali. Ei fac cursuri de aerobic.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite