Bacău: Festival Internaţional de Scurt Metraje

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Festival Internaţional de Scurt Metraje
Bacău: Festival Internaţional de Scurt Metraje

Iubitorii filmului sunt aşteptaţi diseară, de la ora 18.30, la Teatrul Municipal „Bacovia“ pentru a urmări timp de patru ore proiecţiile a 18 filme de scurt metraj în cadrul Festivalului

Iubitorii filmului sunt aşteptaţi diseară, de la ora 18.30, la Teatrul Municipal „Bacovia“ pentru a urmări timp de patru ore proiecţiile a 18 filme de scurt metraj în cadrul Festivalului Internaţional de Scurt Metraje.

Filmele sunt realizate în 11 ţări şi anume: România, Germania, Israel, Moldova, Italia, Spania, UK, Singapore, Polonia, Slovacia şi  Australia. Filmele vor fi structurate în două sesiuni, a câte două ore, cu o pauză de 15 minute între ele.

Filmele pe care băcăuanii  le vor viziona în această seară au fost premiate la cele mai importante festivaluri din lume, de la Berlin, New York, la Cannes sau Hollywood. Cei care doresc mai multe detalii despre scurt metrajele care vor fi vizionate vineri seară la Teatrul „Bacovia“ pot afla programul de pe pagina oficială a evenimentului www.spunepescurt.ro. Acest festival face parte din  Turneul „Spune pe Scurt“, care a început pe 16 septembrie şi va continua până pe  31 octombrie în 27 de oraşe din România. Cei care doresc să vină la festival pot cumpăra biletele de la Teatrul „Bacovia“. Preţul unui bilet de intrare este 10 lei sau 15 lei la lojă.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite