Interlop din clanul Ţâţă, după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul persoanelor arestate în dosarul Mironescu a crescut odată cu prinderea lui Vasile Stoleru, de 36 de ani, din clanul Ţâţă.

El, împreună cu şapte indivizi, sunt acuzaţi că au participat la agresiunea produsă în data de 14 februarie asupra lui Dumitru Mironescu, acuzat la rândul lui de complicitate la crimă în cazul Gheorghe Măraru.

Liderul clanului, de negăsit

„În dosarul Mironescu a mai fost arestat Vasile Stoleru. Alături de el mai sunt în arest încă patru persoane, din care una e trimisă în judecată, iar alţi trei sunt arestaţi în lipsă, printre care şi Adrian Botez“, a spus Felix Bănilă, prim-procurorul Tribunalului Bacău. Potrivit anchetatorilor, bătaia primită de Dumitru Mironescu a fost o reglare de conturi între clanurile interlope. La rândul lui, Mironescu este cercetat în stare de libertate pentru complicitate la crimă.

Acesta i-ar fi furnizat arma lui Chilat (Fălău) şi l-ar fi anunţat că Gheorghe Măraru se află în cafeneaua din Piatra Neamţ. Ulterior, Mironescu a fost bătut crunt de gruparea din jurul lui Ţâţă, în localitatea Lilieci, la ieşirea din Bacău. Deja au fost arestaţi Romeo Zâmbrean, Constantin Manea, Cătălin Rusu şi Claudiu Păvălucă şi Vasile Stoleru, prin zilele trecute. Au mandat de arest, dar nu sunt de găsit  Valentin Doru Păvălucă, Cătălin Crăciun şi Adrian Botez (Ţâţă).

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite