Întâmpină Anul Nou în Dubai sau la schi în Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vacanţele în străinătate au fost la fel de căutate în ciuda perioadei de criză.  „Avem clienţi care au ales să-şi petreacă Sărbătorile în Dubai, Viena, Praga şi Austria. Oferta pentru Dubai a fost foarte bine primită datorită preţului promoţional“, a spus Liliana Manole, directorul unei agenţii de turism.

Şi ofertele pentru Grecia şi Croaţia s-au bucurat de interes din partea băcăuanilor. „În Grecia organizăm Revelion în staţiunea Paralia Katerini, doar la preţul de 145 de euro. În cost este inclus transportul, patru nopţi cazare, mic dejun şi cina de Revelion“, a explicat Dumitru Nănescu, administratorul unei agenţii de turism.

Pentru a ajunge în Croaţia, zeci de persoane au plătit  465 de euro, preţ în care sunt incluse transportul, cazarea pentru şase nopţi, masa de Revelion şi un program de vizite. Nici destinaţiile interne nu i-au lăsat indiferenţi pe băcăuani.

„Agenţia noastră a avut solicitări chiar mai multe decât anul trecut. Clienţii au optat în principal pentru Bucovina, dar n-au lipsit solicitările pentru Valea Prahovei“, mai spune Dumitru Nănescu. La Câmpulung Moldovenesc îşi vor petrece sfârşitul de an peste o sută de băcăuani, care au contractat bilete prin agenţiile de turism. Costul unui astfel de sejur este de aproximativ 1.000 lei de persoană, pentru patru nopţi de cazare cu toate mesele incluse.
Multe solicitări au fost şi pentru pensiuni din Vama, Moldoviţa, Suceviţa şi Durău.  În total, peste 1.000 de băcăuani vor sărbători Revelionul în cele mai frumoase staţiuni din ţară.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite