Bacău: Înjunghiat în piept cu sticla de băutură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Înjunghiat în piept cu sticla de băutură
Bacău: Înjunghiat în piept cu sticla de băutură

Un tânăr de 19 ani, din comuna Corbasca, a ajuns ieri noapte la spital după ce a fost implicat într-un scandal cu un consătean.

Potrivit poliţiştilor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău, în seara de 6 octombrie, bărbatul de 19 ani a consumat alcool la birtul din sat, apoi a provocat un scandal pe drumul din satul Vâlcele, agresând un consătean.

Consăteanul atacat s-a apărat, lovindu-l pe Arian R. în zona pieptului, cu o sticlă de jumătate de litru. A încercat să plece, dar la 200 de metri Adrian R. l-a ajuns şi a urmat un schimb de lovituri”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subinspectorul Narcisa Butnaru.

Conflictul a fost oprit de mai mulţi localnici, care au chemat şi Poliţia. Cel care a provocat scandalul a constatat că are o rană în zona toracelui şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău. Aici medicii i-au pus diagnosticul „plagă penetrantă-înjunghiată torace”. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, iar cercetările continuă.


 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite