Infirmiera din Bacău, criticată pe site-ul Adevărul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajata este protejată de managerul Dan Stoica
Angajata este protejată de managerul Dan Stoica

Cazul angajatei de la Spitalul de Urgenţă din Bacău, care a recunoscut în faţa jurnaliştilor că a primit bani pentru a-şi face treaba, a stârnit valuri de critici pe site-ul www.adevarul.ro.

MAI CITITI:

Tupeu de infirmieră: Supărată pentru că șpaga era prea mică

Șpăgarii din spital îi aduc la disperare pe băcăuani (VIDEO)

Filmarea cu infirmiera care pare supărată că a primit o şpagă prea mică a stârnit revolta a mii de cititori, care şi-au exprimat opiniile online. Inclusiv lipsa unei anchete din partea conducerii a fost „taxată“ de băcăuani.

„Ce măsuri ia directorul spitalului? Aşa sunt aproape toate cadrele medicale în spital - nu le dai, nu se uită la tine. Sau te tratează în funcţie de cât le bagi în buzunar. Ruşine!“ apostrofează una dintre cititoarele site-ului www.adevarul.ro. „Din păcate, acesta este sistemul. Aşa este peste tot în ţară, angajaţii din sănătate nu muncesc dacă nu primesc şpagă“, este de părere un alt cititor.

Conducerea Spitalului de Urgenţe Bacău a anunţat că ancheta va demara abia în momentul în care jurnaliştii vor preciza numele angajatei care a luat mită, deşi filmul arată clar despre ce persoană este vorba. „Dacă primesc o reclamaţie oficială, cu numele acelei angajate şi cu acel filmuleţ voi sesiza Comisia de Etică şi Comisia de Disciplină. Altfel nu am ce face“, a declarat managerul spitalului, Dan Stoica.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite