Începe cazarea studenților băcăuani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine, 28 septembrie, studenții Universității „Vasile Alecsandri" din Bacău sunt așteptați să-și ocupe locurile în căminele instituției.

Pentru acest an sunt disponibile 809 locuri în cele patru cămine ale universității. În această după-amiază se vor afișa listele finale cu studenții declarați eligibili, iar de miercuri sunt așteptați să încheie contractele. Cazarea va continua în zilele de 29 și 30 septembrie și 1 și 3 octombrie. „În acest an s-au depus în jur de 1.000 de cereri. Prioritate au cei care studiază pe locuri bugetate, au medie bună și nu sunt din oraș", a spus Mihai Belciu, președinte la Liga Studențească din Bacău.

La căminul de fete tariful pentru o lună de cazare este de 140 de lei pentru cele care studiază fără taxă și 220 de lei pentru cele aflate la taxă. La căminul mixt un loc costă 130 de lei la fără taxă și 210 la cu taxă, în Căminul Știința tariful este de 120 de lei pentru cei fără taxă și 200 de lei pentru cei cu taxă, iar în Căminul Hotel, de pe strada Violetelor, tariful pornește de la 250 pentru cei aflați pe locuri bugetate și 340 de lei pe locuri cu taxă.

Aici studenții stau câte trei în cameră, au televizor, frigider și baie în fiecare încăpere.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite