Incendiu în Prefectură! Drapelul României, al UE şi NATO s-au făcut scrum!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drapelul României, al UE şi NATO au fost mistuite de incendiu
Drapelul României, al UE şi NATO au fost mistuite de incendiu

Incendiul s-a produs astazi, in jurul orei 11.30, în sala de conferinţe a Prefecturii, din cauza neoanelor lăsate aprinse şi a unui scurt circuit, spun specialiştii de la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISJU) Bacău. În afara drapelelor, a mai ars şi o porţiune din peretele de la prezidiu.

Chiar de „Ziua porţilor deschise", în Prefectura Bacău s-a produs un incident care a blocat activitatea instituţiei. În sala mare a instituţiei drapelele arborate lângă prezidiu au luat foc. Incendiul a fost stins, în primă instanţă, de jandarmul care asigură ordinea în instituţie.

Cu toate acestea, pompierii băcăuani au venit cu o autospecială şi un echipaj SMURD, pentru orice eventualitate. „Focul era deja stins de jandarmul din Prefectură, când am ajuns noi. Cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza unor neoane lăsate aprinse, dar nu este exclusă nici varianta unui scurt circuit", a spus Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Mr. Constantin Ene“ din Bacău.

 „Ziua Porţilor Deschise" s-a transformat în ziua porţilor închise"

Fumul a cuprins întreaga clădire şi a perturbat activităţile festive, care trebuiau să se desfăşoare în sala de conferinţe. „Azi am avut un incident neplăcut şi astfel "Ziua Porţilor Deschise„ s-a transformat în ziua porţilor închise. Incendiul s-a manifestat în cea mai luxoasă sală a instituţiei noastre", le-a explicat Constantin Scripăţ elevilor de liceu, veniţi să se familiarizeze cu administraţia publică.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite