Încă două arestări în „Cazul Bariera“ din Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Păvălucă (stanga) și Cătălin Crăciun au ajuns în boxa acuzaților
Valentin Păvălucă (stanga) și Cătălin Crăciun au ajuns în boxa acuzaților

Cătălin Crăciun și Valentin Dorin Păvălucă au fost aduși azi la Tribunalul Bacău după ce pe 13 mai 2011 au primit mandat de arestare pentru 29 de zile

Cei doi au fost prinși ieri la Oradea după mai bine de patru luni de zile, timp în care s-au sustras mandatului de arestare eliberat pe numele lor la data 13 mai 2011. „Astăzi magistrații au făcut doar un act de constatare, adică au verificat dacă cei doi sunt persoanele pentru care s-a emis mandat. Urmează ca săptămâna viitoare să se judece verificarea și temeinicia actului de arestare", a spus George Lazăr, avocatul celor doi bărbați.

Atât Păvălucă cât și Crăciun sunt acuzați de tentativă de omor calificat și asocierea în vederea comiterii de infracțiuni. „Crăciun este acuzat că a cumpărat din incinta Arena Mall Bacău cu două zile înainte de „Cazul Bariera" două telefoane mobile pe care le-au folosit cei care au săvârșit fapta. Păvălucă este considerat ca fiind  unul dintre agresorii lui Puiu Mironescu", a mai spus avocatul Lazăr.  

Atacul asupra lui Puiu Mironescu a avut loc pe 14 februarie, în dreptul căii ferate de la ieşirea din Bacău spre Piatra Neamț. Acesta a fost bătut crunt cu bâtele de atacatori şi a ajuns în stare gravă la spital. Pe 9 mai, judecătorii au admis propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile pentru Adrian Marin Botez, zis „Țâță", Vlăduț Zîmbrean, zis „Calu" și Constantin Manea.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite