Hoți de fier vechi la Teatrul de Animație

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliția Locală Bacău a reușit să prindă patru hoți în Teatrul de Animație
Poliția Locală Bacău a reușit să prindă patru hoți în Teatrul de Animație

Poliția Locală a municipiului Bacău a reușit să prindă patru hoți, în timp ce tăiau țevi de fier din clădirea fostului Teatru de Animație. Infracțiunea a fost sesizată la numărul de urgență 986.

Patru persoane au fost prinse sâmbătă, 11 februarie, în timp ce tăiau țevi la Teatrul de Animație din Bacău. Cum nu au putut justifica că au vreun contract pentru „lucrări", au fost predați la Secția 2 Poliție, pentru definitivarea cercetărilor. Acum sunt acuzați de furt calificat. „În jurul orei 14.00, s-a deplasat în zonă un echipaj de polițiști locali. În scurt timp au reușit să prindă patru persoane, care au tăiat în bucăți o țeavă de metal de aproximativ  6 metri. Aceasta urma să fie transportată la un centru de colectare a fierului vechi. Întrucat doi dintre cei patru nu s-au conformat somației și au încercat să fugă, a fost necesară imobilizarea lor", a spus Florin Podoleanu, purtător de cuvânt al Poliției Locale Bacău.

Rețea de trafic de persoane reținută de DIICOT Bacău. Descinderi în Onești

Din primele declarații rezultă că S.Petrișor, de 41 de ani, din Tulcea, i-a contactat pe ceilalti trei băcăuani, (A. Laurențiu, de 34 de ani, Z. Eduard, de 32 de ani și C. Vasile, de 60 de ani), care urmau să-l ajute să transporte țeava de metal.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite