Hărnicie electorală. La Mărgineni oamenii stau la coadă ca să voteze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hărnicie electorală la Mărgineni
Hărnicie electorală la Mărgineni

Înghesuială la ușa secției de votare din comuna băcăuană Mărgineni. Zeci de localnici au făcut coadă, încă de la prima oră, ca să-și exercite dreptul la vot.

"Până la ora 9:00 au venit la urne mai bine de 10% din populația comunei. Este un procent foarte bun", a declarat Marius Pătrunjel, președintele secției de votare din comuna Mărgineni.

În localitatea Lilieci un bărbat a venit să voteze cu buletinul de identitate expirat de câțiva ani. Chiar dacă omul nu a fost lăsat să voteze el a ținut neapărat să spună în gura mare că a venit ca să-l vadă lumea că vrea cu tot dinadinsul să-și spună opțiunea electorală, așa cum îi permite legea.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota 601.790 de băcăuani. Află rezultatele votului, astăzi, pe bacau.adevarul.ro

Rezultate alegeri locale 2012:

Astazi vei afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Bacăului rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite