Grădiniţe de vară pentru copiii din Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru unităţi de învăţământ vor asigura permanenţa pe timpul vacanţei de vară. Inspectoratul Şcolar Judeţean Bacău a selectat grădiniţele care vor fi deschise în perioada 5 iulie - 31 august. Cererile de înscriere se primesc până pe data de 20 iunie, inclusiv.

Băcăuanii care nu au cu cine lăsa copiii pe perioada vacanţei de vară au posibilitatea să-i înscrie la grădiniţele cu program prelungit care vor funcţiona şi pe perioada verii.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Bacău a stabilit pentru anul acesta ca patru unităţi de învăţământ să fie deschise zi de zi pentru micuţi. „Şi în acest an, ca şi în anii anteriori, am decis să venim în sprijinul părinţilor care muncesc de dimineaţă până seara şi nu au în grija cui să lase copii", ne-a declarat Claudia Merticaru, purtător de cuvânt IŞJ Bacău.

Cele patru grădiniţe nu vor funcţiona toate în acelaşi timp ci fiecare va asigura permanenţa câte două săptămâni. „Părinţii vor alege unde îşi vor duce copii. Dacă vor să-i ducă la grădiniţă timp de două luni atunci vor trebui să depună cerere la fiecare unitate în parte, dacă vor doar la una atunci vor depune doar acolo", a mai spus Merticaru.

Mai multe amănunte citește în

image
Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite