Gerul i-a ţinut pe dreapta pe şoferi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Temperaturile extrem de scăzute care s-au înregistrat peste noapte i-au pus în dificultate pe şoferii băcăuani. Unii dintre ei abia au reuşit să-şi pornească maşinile, înainte de a ajunge la serviciu, din cauza temperaturilor de -15 grade Celsius, înregistrate peste noapte.

„A fost extrem de frig. Bateria mea a cedat. Dimineaţă am stat circa 15 minute să o pornesc. Am împins la ea, m-am chinuit mai mult ca niciodată“, ne-a spus Marian Ifrim, agent de asigurări.

Nici şoferilor aflaţi în trafic nu le-a fost mai uşor din cauza gheţii de pe străzi. Pe principalele artere din oraş s-a circulat bară la bară.

„A fost foarte aglomerat la primele ore. Maşinile au mers bară la bară, Poliţia a dirijat circulaţia. Am ajuns la o comandă în 20 de minute, în loc de trei minute, aşa cum făceam pănă acum“,  a declarat Lucian Rusu, taximetrist. Mecanicii le recomandă băcăuanilor să nu plece la drum fără echipament complet de iarnă şi fără să treacă pe la vulcanizare.

„Din cauza frigului se descarcă bateria maşinii. Le recomandăm să apeleze la noi, dacă au probleme majore sau vor să schimbe piese, mai ales că în noaptea aceasta se vor înregistra cel puţin -22 de grade Celsius, după cum au anunţat meteorologii“, a spus Nicolaie Ghiorghiu, mecanic auto.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite