Gala Premiilor Comunității Băcăuane, la ceas aniversar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul, ajuns la cea de a X-a ediție, a premiat pe cei care s-au implicat cel mai mult în viața socială și educațională a județului.Andre Muit și Leslie Hawke au primit din partea Fundației de Sprijin Comunitar premiu special pentru întreaga activitate în slujba comunității bacauane

„Galei Premiilor Comunității Băcăuane" , cel mai mare eveniment caritabil din județul Bacău, a împlinit aseară zece ani. Fundația de Sprijin Comunitar (FSC) și organizația ERSTE Stiftung Austria, organizatorii evenimentului, a sărbătorit, alături de cele mai importante personalități din comunitatea locală, într-o notă specială.

Deși, în fiecare an, organizațiile nonguvernamentale, societățile comerciale, instituțiile, firmele și personalitățile publice din Bacău care s-au remarcat în cursul unui an prin sprijinirea comunității locale erau obișnuite să primească un premiu de mulțumire din partea FSC, cei zece ani de aniversare au schimbat tradiția Galei.

Această ediție, fiind una aniversară, a fost un pic diferită de celelalte. Am oferit premii speciale acelora care, în ultimii zece ani, au fost prezenți și s-au implicat în sprijinirea proiectelor sociale și care au avut un impact pozitiv asupra Bacăului", a declarat Gabriela Achihăi.

Festivitatea, prezentată de cunoscuta cântăreață Oana Sârbu, a început cu o trecere în revistă a tuturor celor care au primit premii în în edițiile anterioare ale Galei, au fost prezentați sponsorii din acest an și cei care au dorit să sprijine cu bani comunitatea locală și în 2011 iar la final s-au decernat mult râvnitele premii ale deceniului.

Laslie Hawke, „nașa" Galei

De la eveniment nu au lispit și personalități internaționale, precum Esther Blythe, șef-adjunctul Ambasadei Marii Britanii în România dar și străini celebri care au pus umărul la ajutorarea comunității locale precum, Leslie Hawke, președinta Asociației Ovidiu Rom.

De altfel, aceasta din urmă, a primit în cadrul celei de-a zecea ediție a Galei și premiul de excelență și continuitate pentru întreaga activitate în slujba comunității băcăuane.

Premiul l-a împărțit însă cu Andre Muit, președinte Asociației Betania. „Îmi aduc aminte că acum zece ani m-am implicat activ în desfășurarea primei ediții a acestei Gale. Era un lucru nou pentru comunitatea locală dar și pentru România însă când le-am prezentat ideea celor care au un cuvânt de spus în viața socială a acestui județ toți m-au sprijinit", a spus emoționată Leslie Hawke după ce a primit premiul pentru întreaga sa activitate.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite