Bacău: „Frumoasa şi Bestia“ la Teatrul Bacovia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: „Frumoasa şi Bestia“ la Teatrul Bacovia
Bacău: „Frumoasa şi Bestia“ la Teatrul Bacovia

Echipa Teatrului de Animaţie le-a pregătit celor mici un nou spectacol de excepţie. Este vorba de clasica poveste „Frumoasa şi Bestia“ care a încântat generaţii întregi de copii. Piesa va

Echipa Teatrului de Animaţie le-a pregătit celor mici un nou spectacol de excepţie. Este vorba de clasica poveste „Frumoasa şi Bestia“ care a încântat generaţii întregi de copii. Piesa va fi jucată pe scena Teatrului Municipal Bacovia, la ora 10.00. „Frumoasa şi Bestia" este una dintre puţinele poveşti în care personajele principale, înainte de a se îndrăgosti, se cunosc foarte bine şi pătrund unul în sufletul celuilalt.


Copiii vor pătrunde într-o lume magică
Basmul are la bază motivul omului transformat în animal, pentru ca apoi, în urma unor sacrificii, să redevină om. „Împreună cu nepoţeii mei de 5 şi respectiv 12 ani vom urmări spectacolul «Frumoasa şi Bestia» şi sper că micuţii se vor bucura. Mă aştept ca spectacolul să mă impresioneze chiar şi pe mine, pentru că actorii teatrului reuşesc de fiecare dată să ne ducă într-o lume magică“, ne-a spus Ştefan Ababei, un spectator fidel al pieselor de teatru.
Regia spectacolului este semnată de Valentin Dobrescu, iar scenografia de Cristina Ciobanu. Vor da viaţă personajelor celebrului basm actorii: Micki Murafa, Andreea Sandu, Marlene Duduman, Eugen Ionescu, Sorina Moian şi Ştefan Alexu. Biletul costă 5 lei pentru copii şi 10 lei pentru adulţi.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite