Florarii, purtaţi cu vorba de şefii oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conflictul dintre comercianţii de flori şi Administraţia Pieţelor Bacău continuă. Florarii n-au primit nici până astăzi un răspuns la petiţiile adresate edililor.

Ei susţin că de când li s-a interzis să-şi vândă marfa lângă Vivariu, se îndreaptă încet şi sigur spre faliment. Şefii oraşului i-au obligat să se mute într-un spaţiu acoperit, la etajul Pieţei Centrale. „Toată lumea ne ştie la tarabele de la Vivariu. Acum oamenii trec pe-acolo, văd locul gol şi merg mai departe. Cine se gândeşte să ne caute la etaj, lângă hala de brânzeturi şi lactate?“, se întreabă Ion Manea, comerciant.


Cer audienţă la primar


Florarii spun că vor încerca să-l înduplece pe primar să revină asupra deciziei şi vor cere o audienţă. „Vom încerca să ne înscriem în audienţă, ca să solicităm sprijinul primarului şi să găsim o soluţie civilizată. Nu suntem de acord să plătim taxe fără să avem şi drepturi. În ritmul acesta vom ajunge să nu mai câştigăm nimic şi să se desfiinţeze cu totul sectorul comercianţilor de flori. Nu ni se pare ceva normal“, susţin comercianţii.
Pe de altă parte, ei nu se pot programa în audienţă mai devreme de începutul lunii mai, aşa că vor trebui să aştepte cel puţin două săptămâni. Până atunci, băcăuanii care vor să cumpere flori din Piaţa Centrală trebuie să urce până la etajul pieţei, unde se află şi comercianţii de lactate şi cei de miere de albine.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite