Festivalul ”Basarabia” sărbătorit cu vinuri și dulciuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vinurile moldovenești au stârnit interesul băcăuanilor
Vinurile moldovenești au stârnit interesul băcăuanilor

Evenimentul este organizat de Grupul de Inițiativă Basarabeană din Bacău iar punctul fierbinte al Festivalului  va fi concertul susținut deseară de către trupa "SunStroke Project" ce va reprezenta Republica Moldova la Eurovision

Aproape 100 de basarabeni au sărbătorit astăzi împlinirea a 92 de ani de la unirea Basarabiei cu România la prima ediție a Festivalului "Basarabia". Evenimentul a fost stropit cu vinuri și îndulcit cu bomboane din Republica Moldova în încinta complexului  Muzeului de Istorie "Iulian Antonescu" Bacău.

Atât vinurile cât și dulciurile pot fi cumpărate la prețuri de producător inclusiv mâine pâna la ora 14.00. Tot în cadrul Festivalului astăzi, începând cu orele 22.00, în club "No Limit" băcăuanii vor putea asista la un concert susținut de trupa "SunStroke Project" care va reprezenta Republica Moldova la Eurovision. ”Este prima ediție a Festivalului dar nu vrem să fie și ultima. Este o ocazie de a demonstra că basarabenii și cu românii pot fi uniți”, ne-a declarat Cătălin Stănoiu, unul dintre organizatorii festivalului.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite