Bacău: Studioul de televiziune din comuna Sascut s-a făcut scrum (GALERIE FOTO ȘI VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Studioul de televiziune din comuna Sascut s-a făcut scrum (GALERIE FOTO ȘI VIDEO)
Bacău: Studioul de televiziune din comuna Sascut s-a făcut scrum (GALERIE FOTO ȘI VIDEO)

Incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit produs la un conductor electric defect aflat în interiorul studiolului de televiziune

Get the Flash Player to see this player.

fileType=single url=/editor_files/Flash/Incendiu Sascut.flv width=320 height=240 loop=false play=false downloadable=true fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=right dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Un incendiu izbucnit azi dimineață la ora 04.21 într-un bloc de trei etaje din comuna Sascut a distrus în totalitate studioul de televiziune din localitate.

La fața locului s-au deplasat trei autospeciale din cadrul Secției de Pompieri Adjud și două autospeciale ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (ISJU) Bacău.

Pompierii au stabilit faptul că flăcările au izbucnit de la un scurtcircuit produs la un conductor electric defect aflat în interiorul studioului de televiziune.
Șapte persoane, evacuate

Pe lângă studioul de televiziune flăcările au distrus și acoperișul blocului în suprafață de 450 de metri pătrați.  ”Datorită vântului foarte puternic focul s-a extins la întreaga structură de lemn a acoperișului. Intervenția a fost foarte dificilă și a trebuit să evacuăm șapte persoane. A ars tot acoperișul, studioul de televiziune și au fost afectate apartamentele de sub acoperiș”, ne-a declarat lt. Marius Șerban, din cadrul Secției de Pompieri Adjud.

 Din primele estimări a reieșit faptul că valoarea bunurilor arse în incendiu se ridică la aproximativ 500.000 de lei iar a celor salvate la peste 600.000 de lei.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite