Bacău:Aviatorii militari au sărbătorit Ziua Forțelor Aeriene Române (GALERIE FOTO ȘI VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău:Aviatorii militari au sărbătorit Ziua Forțelor Aeriene Române (GALERIE FOTO ȘI VIDEO)
Bacău:Aviatorii militari au sărbătorit Ziua Forțelor Aeriene Române (GALERIE FOTO ȘI VIDEO)

Manifestările au inclus un ceremonial religios și zboruri demonstrative spre deliciul publicului prezent.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/film defilare.flv width=320 height=240 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=right dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Sute de pasionați ai mitingurilor aviatice au participat în această dimineață la manifestările dedicate Zilei Forțelor Aeriene Române pe aerodromul din Bacău.



Iubitorii zborului au avut ocazia de a lua parte la o serie de activități organizate de aviatorii militari ai Bazei Aeriene 95, care au marcat evenimentul printr-un ceremonial religios și o serie de zboruri demonstrative.

Manifestarea l-a avut invitat special pe generalul de flotilă aeriană Virgil Ristea, locțiitorul șefului Statului Major al Forțelor Aeriene, care s-a declarat încântat că a putut participa la acestă sărbătoare alături de aviatorii băcăuani.

Spectacol aerian de zile mari

Zborul demonstrativ a fost deschis de avioanele MIG 21 Lancer și elicopterele IAR 330 PUMA și EC120. La scurt timp, spectacolul a continuat cu zborul avioanelor ”Festival” YAC 52 și AN26 din care s-au lansat parașutiști aparținând Bazei Aeriene 95spre bucuria și uimirea celor prezenți. ”Am organizat un spectacol cu scopul de a oferi băcăuanilor o zi memorabilă și pentru a ne pune în valoare activitatea noastră. Din acest motiv, am adus și avioane ultrașoare de la Brașov și Iași care să facă demonstrații inedite pentru public”, a explicat Gelu Miron, purtătorul de cuvânt al Bazei Aeriene 95.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite