Bacău: Pase pentru şcoala de fotbal a Baciului (GALERIE FOTO ȘI VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Pase pentru şcoala de fotbal a Baciului (GALERIE FOTO ȘI VIDEO)
Bacău: Pase pentru şcoala de fotbal a Baciului (GALERIE FOTO ȘI VIDEO)

Gică Popescu a participat la preselecţia de pe Stadionul Municipal

Pentru prima dată în cei şase ani de la înfiinţarea sa, Caravana „Vreau să fiu mare“ a ajuns la Bacău. Condusă de Gică Popescu, campania a reuşit să atragă 250 de copii la Stadionul Municipal. Cei mici şi-au demonstrat talentul la fotbal sub privirile a trei antrenori valoroşi ai sportului românesc.


Emerich Ienei, Cornel Drăguşin şi Adrian Boiangiu au urmărit ieri şi astăzi evoluţia a peste 250 de tineri, cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani, veniţi din Giurgiu, Prahova, Botoşani, Focşani, Tecuci, Galaţi şi Bacău. Emoţionaţi, copiii au jucat fotbal şi au participat la diferite exerciţii cu mingea. Ei şi-au testat tehnica de joc cu scopul de a-i impresiona pe antrenori, care au ales cei mai buni candidaţi pentru marea finală de la Craiova, oraş în care se află Şcoala de Fotbal a lui Gică Popescu.


Cursuri gratuite
pentru cei aleşi


Cei selecţionaţi vor urma gratuit, timp de un an, cursurile centrului de performanţă. „A fost dificil să joc fotbal bine pentru că a fost extrem de cald. A fost totuşi o şansă pentru mine de-a mă afirma, de aceea am dat tot ce am avut mai bun”, ne-a declarat Bogdan Jicu, de 12 ani, care a trecut de prima preselecţie.


Părinţii şi-au susţinut copiii de pe marginea stadionului. „Cred că am emoţii mai mari decât fiul meu Robert, dar am venit să-l susţin pentru că e o rampă de lansare pentru el în fotbal”, a zis Mariana Priboi din Moineşti. Tehnica bună de joc a copiilor a fost remarcată de Gică Popescu, care a apreciat efortul lor de a veni la concurs. „Am rămas impresionat să văd, pe timpul vacanţei, că au venit atât de mulţi jucători de fotbal la competiţie. Judeţul Bacău este un izvor de tinere talente”, a explicat Gică Popescu.

Etapele concursului

Cei mai talentaţi 20 de copii din Timişoara, Bacău, Sibiu şi Constanţa vor pleca pe 15 august la Şcoala de Fotbal a lui Gică Popescu. Dintre aceştia, vor fi selectaţi doar 11 tineri, care vor învăţa gratuit un an la Centrul de Performanţă.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/film gica popescu.flv width=320 height=240 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=right dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Juriul Caravanei „Vreau să fiu mare“ va alege 11 băieţi din cei 250 înscrişi pentru a lua lecţii de fotbal de la fostul nternaţional român.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite