Eroul din Târgul Ocna a fost recompensat cu un telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consilierul local Mihai Rusu i-a înmanat lui Ionut Daniel lupu un telefon de aproximativ 200 de lei
Consilierul local Mihai Rusu i-a înmanat lui Ionut Daniel lupu un telefon de aproximativ 200 de lei

Primăria orașului a început să îi compenseze pierderile lui Daniel Ionuț Lupu, tânărul de 14 ani care a salvat un copil de la înec.

Autoritățile din Târgul Ocna nu au rămas insensibile la fapta lui Daniel, care duminică a sărit  în apă  salvând de la moarte un minor de 11 ani, Marius Rapie, care plutea în valurile râului Trotuș.

După ce au aflat că tânărul erou și-a pierdut banii și telefonul mobil cu această ocazie, oficialitățile i-au oferit, ieri, lui Daniel un alt aparat în valoare de 200 de lei urmând ca la ședința de consiliu local de luna aceasta să îi ofere și o sumă de bani.

"Am văzut un om în tricou roșu plutind și nu m-am mai gândit la nimic. Am sărit în apă, am ajuns la el și am reușit să îl trag la suprafață cu o putere care nu mi-o bănuiam, cred că mi-a dat-o Dumnezeu. Apoi am descoperit că banii pe care îi aveam pluteau și ei iar telefonul era distrus", a declarat Daniel Ionuț Lupu.

Deși bucuroasă pentru fapta fiului său, mama lui Daniel a recunoscut că i-a "stat" inima când a auzit de la Poliție de cele întâmplate. "Știam că el nu știe să înoate foarte bine și am înlemnit când am aflat ce a făcut. Oricum, el este un copil care nu poate sta deoparte când vede că cineva are nevoie de ajutor. Și acasă face mai toate treburile din gospodărie și nu m-aș descurca fără el", a spus Victoria Lupu, mama adolescentului curajos.

Băiatul spune că nu se aștepta să fie recompensat, însă este bucuros de cadoul primit.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite