UPDATE Rezultate dezastruoase la Bacalaureat. Doar 52 din 429 de candidați au promovat la un centru de examinare din Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 3.179 de candidaţi înscrişi la sesiunea din toamnă a examenului de maturitate vor afla astăzi notele obţinute. 399 din cei înscriși au preferat să absenteze la ultimul examen al sesiunii din toamnă

ORA 12.20 Promovabilitate mică la centrul de examinare de la Colegiul Economic „Ion Ghica“ din Bacău. Din cei 429 de candidați care au susținut bac-ul doar 52 au promovat.

Vezi aici promovabilitatea pe județul Bacău la sesiunea din toamnă a examenului de Bacalaureat

Am luat note de trecere la toate obiectele dar nu-mi iese media de trecere. Îmi mai trebuiesc patru sutimi. Voi face contestație la geografie. Sper să obțin o notă care să-mi ridice media generală“, a spus dezamăgită Elena Stroia, elevă a Colegiul Economic „Ion Ghica“ din Bacău.

Voi face contesație. Am luat 8,20 la geografie și 4,40 la matematică. Sper să obțin măcar un cinci la matematică după contestație“, a spus Radu Ișciuc.

Sunt însă și elevi care și-au luat gândul de la diploma de bacalaureat în acest an. „Am picat la matematică unde nu am făcut mare lucru. Am luat 2,30. Nu cred că voi mai face contestație“, a spus Mihai Comânescu.

Dacă unii au plecat acasă dezamăgiți alții se pregătesc deja de petrecere. „Am luat bacalaureatul la limită. Am obținut 5,40 la matematică și 6,30 la geografie. Media generală este de 6,55“, a spus bucuroasă Andreea Ioniță în timp ce sărea, plină de entuziasm, în brațele prietenului ei.

Elevii care as-au prezentat la cea de a doua sesiune a examenului de bacalaureat trec astăzi prin noi emoţii. În cursul acestei zile vor fi afişate notele pe care le-au obţinut la examenul de maturitate din această toamnă.

La Bac-ul din toamnă au fost înscrişi 3.179 de candidaţi din judeţul Bacău, de absolvenți la biologie, fizică, economie, filosofie, geografie, logică, informatică, sociologie și psihologie.

399 dintre cei înscriși au ales să absenteze la ultima sesiune de bacalaureat din acest an. Ca și în sesiunea din vară, examenul s-a desfăşurat tot sub supravegherea camerelor video. Cei care vor fi nemulţumiţi de rezultatul obţinut pot depune contestaţii astăzi, în intervalul orar 16.00-20.00, urmând ca pe 7 septembrie să fie afişate notele finale.  

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite