Elevii din Bacău s-au întrecut într-un concurs, de Ziua Mondială a Apei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii băcăuani au participat la o competiție de Ziua Mondială a Apei
Elevii băcăuani au participat la o competiție de Ziua Mondială a Apei

În competiție au intrat mai mulți copii din clasa IX-a din diferite colțuri ale județului. Toți concurenții au demonstrat că sunt sunt conștienți de importanța apei pentru planetă. Cei mai buni participanți au fost premiați.

Mai mulți elevi din Comănești, Buhuși, Sascut și Bacău s-au întrecut astăzi într-un concurs fulger care a avut ca temă apa. "Este cea de-a patra ediție a concursului județean interdisciplinar, intitulat sugestiv < Apa - Esența vieții>, organizat de către Grupul Școlar Industrial "Letea" Bacău. Scopul acțiunii este acela de a descoperi noi valori în rândul elevilor din clasele a IX-a, dezvoltarea capacităților de comunicare și lucrul în echipă", explică prof. Luciana Tufescu, coordonator de proiect. Nu întâmplător, acest concurs a fost organizat  cu două zile înainte de Ziua Mondială a Apei.

Concurenții au trebuit să demonstreze că știu cât de însemnată este apa pentru omenire și ce trebuie făcut pentru a păstra nealterată această esență a vieții. "Nu a fost deloc dificil. Eu am prezentat o temă legată de apă în Power Point și consider că m-am descurcat bine", ne spune Diana Pușcașu, una dintre concurente.

Dealtfel, toți participanții s-au descurcat excelent la activitate, demonstrând că s-au pregătit cu seriozitate pentru concurs.  "Cei care au intrat în competiție au dovedit că sunt pasionați și implicați cu adevărat în problema apei", declară și Viorel Coșeraru, directorul Grupului Școlar "Letea".  Din echipa de proiect au mai făcut parte profesorii Violeta Coca, Vasilica Palade, Sorin Bostan, Nicolae Moise și Adrian Ursu.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite