Elevii de la Liceul de Artă, pe scena Ateneului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din spectacol nu vor lipsi muzica uşoară, populară, fanfara şi trupa de balet a şcolii. Elevii Liceului de Artă „George Apostu“ din Bacău vor oferi în această seară iubitorilor de dans şi muzică de calitate un spectacol de neuitat, care va fi găzduit de sala Filarmonicii „Mihail Jora“ a Ateneului.

Pe scenă vor urca peste 120 de elevi, de la clasa I până la clasa a XII-a, care vor delecta publicul atât cu interpretări din arii celebre, cât şi cu muzică populară şi uşoară.

Cadou pentru elevi şi spectatori

„Pentru noi este cel mai mare eveniment organizat în acest an. Aceşti copii au muncit foarte mult ca să ofere publicului un spectacol cât mai frumos. Practic, a fost angrenat tot liceul pentru că pe scenă vor urca copii de la toate secţiile de muzică şi dans“, a declarat Daniela Bârzu, directorul Liceului de Artă „George Apostu“. Din spectacol nu vor lipsi nici elevii din Fanfara „Mica Promenadă“ care vor interpreta o serie de melodii consacrate.

În program au fost incluşi şi elevii de la secţia de balet, care vor oferi celor prezenţi în sala Ateneului fragmente din mai multe opere celebre interpretate în paşi de balet. „Întreg spectacolul reprezintă munca depusă de elevii noştri pe parcursul anului şcolar. Vrem ca el să fie un cadou oferit locuitorilor acestui oraş, dar, în acelaşi timp, este un prilej pentru elevi de a evolua pe scenă în faţa unui public numeros“, a mai spus Daniela Bârzu.

Pentru că evenimentul se vrea a fi unul dedicat tuturor băcăuanilor, intrarea la Ateneu este liberă, iar organizatorii speră ca sala să fie plină.Spectacolul va începe la ora 18.30 şi se va desfăşura pe parcursul a trei ore. Pentru a fi siguri că nu vor rămâne fără locuri, spectatorii sunt sfătuiţi să vină cu cel puţin jumătate de oră înainte de începerea evenimentului.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite