Bacău: Elevii primesc ”Bani de liceu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Elevii primesc ”Bani de liceu”
Bacău: Elevii primesc ”Bani de liceu”

Programul școlar va fi derulat pe tot parcursul anului școlar 2009-2010.

Elevii care frecventează instituțiile de învățământ băcăuane vor primi și în anul școlar 2009-2010 ”Bani de liceu”, în ciuda scandalurilor din educație. Programul școlar este adresat copiilor care provin din familii cu venituri reduse.

Pentru obținerea burselor de studiu, cei interesați mai au la dispoziție doar câteva zile pentru depunerea dosarelor, deoarece Inspectoratul școlar Bacău (ISJ) a anunțat că data limită este 1 octombrie.

”După această dată, dosarele vor fi evaluate de către o comisie, iar pe data de 28 octombrie, lista elevilor admiși va fi afișată pe site-ul Inspectoratului Școlar”, ne-a declarat Claudia Merticariu, purtător de cuvânt din cadrul ISJ Bacău.

Perioada de contestații a fost stabilită pentru zilele cuprinse între 28 și 2 noiembrie, urmând ca rezultatele acestora să fie afișate pe data de 6 noiembrie. ”Sprijinul financiar se acordă elevilor care frecventează cursuri de zi la liceu și fac parte din familii a căror venit nu depășește 150 de lei pe fiecare membru. Bursa este de 180 de lei lunar”, a mai declarat Claudia Merticariu.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite